Zsport

tenis

Športno poletno počitniški živ žav 2022

SPOŠTOVANI

Šolske poletne počitnice so praktično že pred vrati in tudi v Klubu se temeljito pripravljamo na to daljše obdobje, ko ste starši službeno odsotni, otroci pa morajo ta čas preživeti varno, kvalitetno in zabavno.

Ker imamo v klubu odlične pogoje za preživljanje prostega časa s športnimi aktivnostmi na teniških igriščih, travnatih površinah, ploščadi s teniško steno in košarkaškim igriščem ter ostalo inrastrukturo, ki nudi senco in počitek med celodnevnimi aktivnostmi, smo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Zavodom za šport Ljubljana ter z športnim društvom Brihte, ki nam zagotavljajo izkušene animatorje, pripravili zanimiv, zabaven, poučen in športno aktiven program, ki bo potekal prve tri tedne julija (od 4.7. do 22.7. 2022) in zadnje tri tedne avgusta (od 8.8 do 26.8. 2022).

Poleg učenja in igranja tenisa bodo v dopoldanskem času na sporedu športne igre in motorične spretnosti, v popoldanskem času, po zaključenem kosilu v priljubljeni gostilni Jurman, ki je v naši neposredni bližini, pa nastopijo zabavne in športne animacijske vsebine, ki jih bomo nadgradili tudi s popoldanskimi izleti, vožnjo z ladjico po Ljubljanici in obiskom bazena na Kodeljevem.

Vsekakor pa bodo na popoldanskem sporedu tudi ustvarjalne delavnice, orientacijski sprehodi in športne ter družabne igre.

Celodnevne aktivnosti bodo potekale od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro. Počitniški dan bomo pričeli z organiziranim varstvom, od 9. do 12. ure bodo potekali treningi tenisa ter športne aktivnosti, ki jih bomo vsak dan zaključili z okusnim kosilom v gostilni Jurman. Med 13. in 16. uro pa bo vsak dan na sporedu program zabavnih in animacijskih aktivnosti za otroke.

Za vse otroke, ki v Klubu obiskujejo redne programe tenisa velja znižana cena celodnevnih tedenskih aktivnosti z varstvom, ki je 33 Eur za posamezni dan ali 16 Eur za posamezni dan v času dopoldanskih teniških in športnih aktivnosti, ki jih lahko vsak dan zaključijo s kosilom, ki nam je na voljo za 6 Eur za otroka.

Redna cena celodnevnih tedenskih aktivnostih je 35 Eur na posamezni dan, za drugega otroka je cena celotnega programa znižana na 33 Eur za posamezni dan, v primeru, da bo otrok na celodnevnem tedenskem počitniškem programu prisoten tri tedne ali več, pa je cena celotnega programa znižana na 32 Eur, za posamezni dan.

V ceni celodnevnega tedenskega programa so vključeni vsi stroški za trenerje in animatorje ter vsi stroški za obisk bazena, vožnje z ladjico in ostalih izletov. V ceno je vključeno tudi kosilo in vsi režijski ter manipulativni stroški izvedbe celodnevne tedenske izvedbe počitniškega programa.  

Za udeležbo na celodnevnem počitniškem programu pa morajo starši otrokom za seboj pripraviti dopoldansko malico, bidon za pijačo, rezervna oblačila in Urbano, ki jo bodo otroci uporabljali za prevoze z LPP avtobusom.   

Danes, v dvajsetletnem delovanju Tenis kluba Zsport in v sodelovanju z Javnim zavodom šport Ljubjana ter s športnim društvom Brihte, ki ima za seboj preko desetletno delovanje, z največjim veseljem pričakujemo to športno in zabavno poletno počitniško obdobje, ko bomo z našim celovitim programom vsak dan razveselili vaše otroke.

Za vse ostale informacije smo dosegljivi na:

041 88 55 18

tenis.klub@zsport.net

Lep pozdrav,

Luka Zalaznik
Tenis klub Zsport

PRIJAVNICA


    Datum rojstva otroka    Izberi termin za JULIJ 2022

    Izberi termin za AVGUST 2022