Zsport športno poletno počitniški ŽIV ŽAV 2023

Spoštovani!

Težko pričakovane in priljubljene šolske poletne počitnice se že bližajo in tudi v Klubu se temeljito pripravljamo na to daljše poletno obdobje, ko ste starši službeno odsotni, otroci pa morajo ta čas preživeti varno, kvalitetno in zabavno.

Več o tem si lahko preberete na spletni strani 24ur, kjer je objavljen tudi prispevek iz oddaje Svet na Kanalu A. 

Accordion Content

Ker imamo v klubu odlične pogoje za preživljanje prostega časa s športnimi aktivnostmi na teniških igriščih, travnatih površinah, ploščadi s teniško steno in košarkaškim igriščem ter ostalo inrastrukturo, ki nudi senco in počitek med celodnevnimi aktivnostmi, smo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Zavodom za šport Ljubljana, ki nam nudita uporabo prvovrstne in raznolike športne infrastrukture v vseh vremenskih pogojih ter s športnim društvom Brihte, ki nam zagotavljajo izkušene animatorje, pripravili zanimiv, zabaven, poučen in športno aktiven program, ki bo potekal prve tri tedne julija (od 3.7. do 21.7. 2023) in zadnje štiri tedne avgusta (od 7.8 do 31.8. 2023).

Poleg učenja in igranja tenisa bodo v dopoldanskem času na sporedu športne igre in motorične spretnosti, v popoldanskem času, pa nam v bližnji jedilnici DSO Fužine vsakodnevno postrežejo z zdravo in uravnoteženo kvalitetno prehrano, ki je po predhodno izraženi želji lahko tudi individualno prilagodijo potrebam otrok.
Po kosilu pa nastopijo zabavne in športne animacijske vsebine, ki jih bomo nadgradili tudi s popoldanskimi izleti, vožnjo z ladjico po Ljubljanici in obiskom bazena na Kodeljevem.

Vsekakor pa bodo na popoldanskem sporedu tudi ustvarjalne delavnice, orientacijski sprehodi in iskanje zaklada ter športne, vodne in družabne igre.

Celodnevne aktivnosti bodo potekale od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro. Počitniški dan bomo pričeli z organiziranim varstvom, od 9. do 12. ure bodo potekali treningi tenisa ter športne aktivnosti, ki jih bomo vsak dan zaključili z okusnim kosilom. Med 13. in 16. uro pa bo vsak dan na sporedu program zabavnih in animacijskih aktivnosti za otroke.

Za vse otroke, ki v Klubu obiskujejo redne programe tenisa velja znižana cena celodnevnih tedenskih aktivnosti z varstvom, ki je 40 Eur za posamezni dan ali 18 Eur za posamezni dan v času dopoldanskih teniških in športnih aktivnosti, ki jih lahko vsak dan zaključijo s kosilom, ki nam je na voljo za 7 Eur za otroka.

Redna cena celodnevnih tedenskih aktivnostih je 42 Eur na posamezni dan, za drugega otroka je cena celotnega programa znižana na 40 Eur za posamezni dan, v primeru, da bo otrok na celodnevnem tedenskem počitniškem programu prisoten tri tedne ali več, pa je cena celotnega programa znižana na 38 Eur, za posamezni dan.

V ceni celodnevnega tedenskega programa so vključeni vsi stroški za trenerje in animatorje ter vsi stroški za obisk bazena, vožnje z ladjico in ostalih izletov. V ceno je vključeno tudi kosilo in vsi režijski ter manipulativni stroški izvedbe celodnevne tedenske izvedbe počitniškega programa.

Za udeležbo na celodnevnem počitniškem programu pa morajo starši otrokom za seboj pripraviti dopoldansko malico, bidon za pijačo, rezervna oblačila in Urbano, ki jo bodo otroci uporabljali za prevoze z LPP avtobusom.

Danes, po dvajsetletnem delovanju Tenis kluba Zsport in v sodelovanju z Javnim zavodom šport Ljubjana ter s športnim društvom Brihte, z največjim veseljem pričakujemo to športno in zabavno poletno počitniško obdobje, ko bomo z našim celovitim programom vsak dan razveselili vaše otroke.

Lep pozdrav,

Luka Zalaznik
Tenis klub Zsport

Prijavnica